Ano, mám radost

Mohou být důvěryhodní ti, co před volbami pomlouvají a lžou. Opravdu se po volbách změní? Po více jak dvacetiletých zkušenostech vím, že ne. Co si vlastně lídři těch „tradičních“ politických stran myslí o voličích, že takhle vystupují. Je to pouze nevybíravá snaha v poslední chvíli zvrátit jejich klesající volební preference, protože jinak nemají své voliče už čím oslovit.

Čím častěji čtu jejich pokrytecké výpady proti hnutí ANO a Andreji Babišovi, tím více jsem přesvědčen, že jsem se dal na správnou stranu. Utvrzují mně v tom i reakce mých přátel a známých, z nichž se valná většina rozhodla dát svůj hlas ANO. Není to jenom o dobrém volebním programu, ale také o důvěryhodnosti lidí. Protože programu hnutí ANO lze věcně málo co vytknout, snaží se různí „glosátoři“ rafinovaně očerňovat právě důvěryhodnost kandidátů ANO, protože proti tomu se dá jen těžce a zdlouhavě bránit. Lidská paměť však není tak krátká a špatná jak si myslí. Většina lidí dobře ví, jak se v uplynulých létech chovali a jak jednali tito velcí politici, co přinesli naši zemi i co přinesli sami sobě.

Ano mám radost, že se valná část lidí rozhodla ve volbách podpořit politické hnutí ANO a jsem rád, že po dlouhých letech deziluzí se na konci tunelu objevuje zase světlo.

Autor: Vasil Pekar, prezident České hasičské jednoty

Přeskočit na menu