Katolicko-mafiánské varování prezidentovi?

Právník Hradu píše: Mohlo to být mafiánské varování, zcela s uvedeným souhlasím. Pokud se podíváme na záznamy z atentátu, těžko najdeme jiné vysvětlení včetně spolupráce ochranky prezidenta s atentátníkem. Ochranka má nacvičené zásahy v desetinách vteřiny, kdy musí být schopna zneškodnit útočníka, aby se mu nepodařilo po vytažení zbraně zamířit a vystřelit.

Podobně jako tenista musí v desetinách vteřiny popoběhnout a returnovat míček, který se na něj řítí rychlostí až 240 km/h. Zde se ochranka jen nezúčastněně dívala, jak útočník vypálil do prezidentovy hrudi a paže před hrudníkem cca 7 střel, místo o střelbu se zajímali o novináře TV NOVA – aby je neusvědčil?

Střelbu zachytily vzdálené kamery, ale ochranka nic neslyšela? Střelbu do hrudi prezidenta, kdy střelce ochranka „nerušila“ a zpacifikovat jej museli diváci, jinak by mohl po vystřílení zásobníku, nerušeně zabít prezidenta úderem pažbou věrné kopie pistole ČZ. Nebo mohl mít nůž.

Za útokem na Klause stojí Kubice a ODS, argumentují odpůrci vlády, to by vysvětlovalo, proč musel být tak rychle odstraněn policejní prezident Lessy, kterého se prezident Klaus zastal.

Právník hradu spekuluje, zda jde o varování mafie, které prezidentovi udělila za nepodepsání vládních zákonů nebo kvůli církevním restitucím.

Osobně jsem přesvědčen, že jde o loupež století s církevním krytím:

1) Jde o stovky miliard (podle zákona, vydávat budou Nečasem a Kalouskem jmenovaní lidé bez jakékoliv kontroly co vydávají a za kolik set miliard státní majetek vydali – můžou tedy vydat klidně za 1000 miliard a nikdo se to ani nedoví!). To už mafiím a Vatikánu stojí za to. Klaus se nechal slyšet, že jsou vládní záruky o neprolomení února 1948 nedostatečné…

2) Premiér Nečas, fanatický katolík s úklonami naprosto oddaného lokaje až otroka, sliboval po rozhovoru mezi 4 očima se svým totalitním nadřízeným papežem, že PRO PROSAZENÍ CÍRKEVNÍCH RESTITUCÍ UDĚLAJÍ VŠE! I ostatní katoličtí členové vlády (ale i přítel korupčníků Besser) si jezdí do totalitního Vatikánu pro instrukce, jako dříve komunisté do totalitní Moskvy.

3) Nenávist Vatikánu k ateistické ČR, ačkoliv jsme papeži hradili státní návštěvu, zdarma organizovali setkání s ním pro statisíce a dokonce udělali z D1 parkoviště. Označil za "tragédii" vývoj, kdy na starém kontinentu od 19. století sílila antiklerikální a ateistická hnutí. Víra se podle papeže musí obnovit a reagovat tak na světskost, jaká existuje … v České republice. Proti hrozbám a za odvrácení tragédií je třeba bojovat, což Vatikán činil například atentátem na Jugoslávského krále Alexandra, vyvražděním skoro miliónu nekatolíků v Chorvatsku nebo bombovými atentáty s pomocí katolických Ustašovců (Wikipedie) nebo Vatikánem chráněný kněz vraždící bombou civilisty včetně holčičky v dresu katolické IRA. Životní úroveň do nástupu katolické vlády v ateistické ČR stoupala, zatímco v katolických státech klesala a nyní většině katolických zemí v Evropě hrozí krach, to zásadně ohrožuje šíření katolicizmu (Poláci si dělají legraci, že vyhlásí ČR válku, hned se vzdají, a tím vyřeší veškeré své problémy). Komunistické režimy se také zhroutily, protože lidé viděli, že se „vykořisťovaní“ na západě mají lépe! Ateistická Skandinávie s vysokou životní úrovní nesmí mít bratříčka, který by nahlodával katolický fanatizmus!

4) Současná katolická vláda jde mafiím velmi na ruku - metanolová aféra, hazard, krytí korupce na ministerstvu obrany, v kauze PROMOPRO nebo Drobilova čistička - ten žádal zničení odposlechů s tím, že jsou přeci oba katolíci! Parlamentní zpravodaj loupeže století s církevním krytím ultrakatolík Marek Benda dokonce upravuje zákony, aby mafie nemohly být dopadeny.

5) Tvrzení atentátníka o protestu proti vládě je nevěrohodné, protože právě prezident V.Klaus proti vládě úspěšně bojuje a pád Nečasovy vlády, která korupci minimálně podporuje, se díky němu dá očekávat na konci října (podpora rebelů proti Nečasovu desátému zvyšování daní, kdy se již prokázalo, že zvyšováním daní klesá jejich výběr a jen se posilují mafie, které daně neplatí). Komunistické přesvědčení také neodpovídá, protože Nečas na Klause útočil, že pro vetování důchodové reformy použil komunistické argumenty, předseda komunistů Klause chválil za vracení zákonů vládě a účast na recepci komunistické Číny také nehraje. Navíc Klausův poradce: Policie by měla stíhat celou Nečasovu vládu. Podobnost s tím, jak nikdy ne exkomunikovaný katolík Hitler svedl na komunisty požár Reichstagu, popsána na serveru ČeskáPozice.

6) Stejně jako komunisté před únorem 1948 politicky, tak se D. Duka snaží nábožensky ovládnout policii. V rámci Policie ČR působí Křesťanská policejní asociace, ustavená 14.-15. května 2011. U jejího vzniku stáli například Jiří Komorous a arcibiskup Duka, účastnící se kamuflážních operací v rámci pokusů o likvidaci plukovníka Lessyho. Tato asociace, působící stejných principech a za stejným účelem jako základní organizace KSČ v SNB, která také organizovala vzdělávání příslušníků ve VUML. Jak by bylo vnímáno, kdyby vznikla a působila v rámci Policie ČR jako světonázorová platforma Islámská policejní asociace? Anebo třeba Komunistická policejní asociace? A třeba Národně socialistická policejní asociace? Nepřekvapí, že podporují loupež století s církevním krytím a Vzhledem k fašistickým názorům D. Duky (podpora stavovského státu místo demokracie – stejně jako klerofašisté před 2. sv. v., předtím než se otevřeně přidali na stranu katolíka Hitlera nebo zlehčování inkvizice, kdy byly mučením vražděni nevinní, aby církev získala jejich majetek a nezastavila se ani před upalováním kojenců)se jedná o velkou hrozbu demokracii. D Duka cituje: Doba vzniku a rozkvětu inkvizice je dobou "zlatého století" španělské kultury a civilizace.

Této variantě také odpovídá bagatelizace atentátu P. Nečasem, přitom při věku pana prezidenta by nebylo překvapivé, kdyby při zjištění, že do něj někdo střílí z dokonalé makety pravé pistole z pár desítek centimetrů za nezájmu ochranky, dostal infarkt. Naštěstí je V. Klaus sportovec.

Politici napříč celým politickým spektrem útok odsoudili, mnohdy i velmi důrazně a tvrdě. Oproti tomu premiér Petr Nečas to pouze označil za politováníhodnou událost, která by se neměla stávat.

P. Nečas událost bagatelizoval také tím, že si sám ochranku nepořídí. Nerušila by ho po večerech, když je s Janou Nagyovou, která má 190 tisíc za měsíc za to, že dře jako kůň? Spoléhá premiér na sílu kobylího kopu?

Autor: Viktor Vereš, Britské listy

Přeskočit na menu