Kritika Nečase – tutovka ke zvolení!

O soudkyni ústavního soudu řekl premiér Nečas, že její konec v roli soudkyně je svátek demokracie – E. Wagnerová se s přehledem stala senátorkou. Neselhal Drobil, ale Michálek, je přesvědčený premiér Nečas. Drobil požadoval krytí korupce slovy: Jsme přeci oba katolíci. To se spletl, Michálek na rozdíl od Drobila a Nečase není katolík – Drobil v krajských volbách pohořel, Michálek se stal s velkým náskokem senátorem.

To není nic proti katolíkům jako takovým - poctiví katolíci, jako kněz V. Umlauf kritizující zkorumpované pravicové vlády a média, mají můj obdiv.

Celý článek Viktora Vereše na blogu iDnes.cz najdete ZDE

Nečas vyhodil ministra Pospíšila. Nezvládl úspory, tvrdí premiér. Na hodinu vyhozený ministr jako jediný zvítězil s ODS ve volbách.

Klaus argumentuje jako komunista, kritizuje Nečas prezidentovo veto – prezidentovi roste popularita.

Vynikající také je, když Vás P. Nečas urazí - jako třeba senátního vítěze Jana Velebu: "Nečas je slabý, navíc neumí vůbec jednat a pomáhá si urážkami. Když jsme s ním my jako Agrární komora chtěli jednat ohledně zelené nafty, vzkázal nám, že s kolchozem jednat nechce."

V žádném případě Vás nesmí P. Nečas podporovat, pokud chcete být zvoleni: P. Nečas tak třeba kryl A. Vondru, takže policie měla zakázáno udělat domovní prohlídky ve věci vytunelovaných stamiliónů firmy PROMOPRO - Vondra se ani nedostal do druhého kola.

P. Nečas také podporuje stranu LIDEM, která jej drží u moci – její preference jsou tak směšné, že se raději neúčastnila voleb…

Senátor Kubera hlasoval proti Nečasovu zvyšování daní! Veřejně také prezentoval výhrady k současnému návrhu církevních „restitucí“: „Cítím vzadu partu vlčáků, kteří se na to těší!“ A zvítězil.

Proti Nečasovu zvyšování daní se před senátními volbami vyslovila i senátorka Filipiová... Volební úspěch těchto senátorů ukazuje, že právě toto chtějí voliči slyšet!

Autor: Viktor Vereš, blog iDnes.cz

Přeskočit na menu