Je čas zrušit ODS

Volební kongres ukázal, že ODS není schopná sebereflexe, ukázaly to ostatně i volby. ODS je schopna pouze setrvávat na svých postech a dál systematicky ničit Českou republiku.

Po dlouhých 22 letech je politická strana ODS připravena na zrušení. Je stejně nebezpečná, jako jiné nedemokratické strany. Její činnost se orientuje pouze na získávání peněz. Nebezpečné je, že se jedná o veřejné peníze.

Článek najdete také na blogi iDnes.cz ZDE

Masivní zadlužování, bobtnání státu, neefektivita při rozhodování, žádná vize zdravého státu, podpora šedé ekonomiky, neschopnost dodržet sliby, podpora rozkrádání. To je jen několik argumentů, pro které je nutné tuto zločineckou organizaci zrušit.

Kongres ukázal, že změna (která je nezbytná) nenastane. Bude to stejné či spíše horší. Otázkou zůstává, zda je v tom ODS sama. Zda by nebylo dobré rozšířit návrh na zrušení i na další politické subjekty. Škoda jen, že tento návrh může podat vláda. Případně prezident.

Stanou se svými hrobaři? Pravděpodobně ne. Jejich hrobaři se mohou stát jedině voliči, kteří chtějí změnu. Změnu k lepšímu. Pokud ovšem za sebe necháme volit skalní příznivce zločineckých organizací, nesmíme se divit, jak to v naší zemi vypadá.

K čemu je nám strana, která se tváří pravicově a nechová se tak? K čemu je nám strana, která nás ročně stojí mnoho miliard a ty nejsou nikde vidět. Věřím, že normální členové ODS tuto nebezpečnou organizaci rychle opustí a přestanou podporovat. Pak tam zůstanou jen ti, kteří chtějí pouze hrabat a poškozovat náš stát. Ty je třeba soudit pro podvod, krádeže a vlastizradu.

Autor: Petr Binder, ANO 2011

Přeskočit na menu