Kam se dívají andělské oči?

Andělské oči Karolíně prozatím (pokud se nic zvláštního nestane) vynesly velení ozbrojeným silám státu, Standovi svého času jeho kukuč přinesl dokonce premiérský post a z něj bonus nějakých 80 milionů. Důležité je myslet to upřímně. Pro blaho země a jejích občanů.

Nepochybně to Karolína upřímně myslí, a protože její stočlenná parta vydrží jen tak dlouho, jako tahle vláda, tak je třeba jednat rychle a rozhodně.

Nečas zase ví, že tahle vláda pojede dál, jen když Karolíně dá něco lepšího, než má teď. Na dopravu to opravdu, ale opravdu nejde, protože se tam točí moc velké peníze, které je třeba směrovat do prostoru, který ona ještě nezná.

Legrační post kultury byl obsazen nedávno, sociálním záležitostem je třeba opravdu rozumět, takže zbývají vojáci, kde se momentálně moc zkazit nedá. Že to divně vypadá, je sice pravda, ale lidi si zvyknou, partneři v NATO se budou víc těšit na sezení v dámské společnosti, Gripeny asi ale nezlevní,  Casy a Pandury už máme.

Není co řešit, protože když jí tu armádu nedáme, tak může vládu položit a končíme všichni.

A co bude dál s Karolínou? No vrátí se přece tam, kde už jednou byla, tedy do ODS. Na billboardech do nových voleb se její andělské oči budou vyjímat dobře a pak jí nějakou tu trafiku dáme.

Když tedy ještě nějaké budou k mání, protože do příštích voleb už mnoho času nezbývá a lidi přece jen nemají tak krátkou paměť.

Autor: Vladimír Motl, předseda ANO 2011 v Děčíně

Přeskočit na menu